Una persona pateix una lipotímia al bosc prop de la Masia de Can Guitard

Dimarts, a les 12.30 h, el 112 va informar a la Policia Municipal que un excursionista havia patit una lipotímia en una zona de bosc. La ubicació facilitada per localitzar a aquesta persona es va indicar en un camí barrat amb una cadena a la carretera de Rellinars, a 1,5 km a dins del bosc.

El 112 va activar també a Bombers i el servei d’ambulància. Davant el fet que hi ha tres adreces amb la denominació de camí de Can Guitard, es van iniciar les gestions per esbrinar el lloc correcte i des de la Central de Comandament es va trucar al requeridor, però el seu telèfon estava fora de cobertura.

Un vehicle patrulla va acudir a la carretera de Rellinars, on es va trobar amb una unitat de Bombers i dues ambulàncies. Efectius de Bombers van obrir el pany de la cadena que dóna al camí de Can Guitard de la Muntanya fins a la masia. La dotació de Bombers i la patrulla policial van seguir pel camí, però l’ambulància es va quedar a l’espera a la carretera de Rellinars. Finalment, van trobar a la persona que havia patit la lipotímia prop de la Masia de Can Guitard, que es trobava conscient.

La unitat de Bombers la va traslladar fins a l’ambulància, que li va fer la primera assistència i la va traslladar a l’Hospital de Terrassa.