Una persona resulta ferida de gravetat en un atropellament a Sant Pere Nord

Una persona ha resultat ferida de gravetat en ser atropellada per un turisme que circulava pel carrer de Pompeu Fabra, al barri de Sant Pere Nord. L’accident ha tingut lloc a les 08.45 hores d’avui dijous, 16 d’agost, quan, segons les primeres investigacions policials, el cotxe ha colpejat la vianant quan aquesta creuava la calçada pel pas de vianants que hi ha a l’alçada del carrer del Pintor Borrassa.

El servei d’emergències 112 ha informat la Policia Municipal, que s’ha personat al lloc per confeccionar un informe tècnic d’accident, presa de dades i inspecció ocular del lloc. La dona ha estat arrossegada diversos metres després de ser atropellada, fins que ha quedat immòbil sota un vehicle estacionat. La víctima ha estat atesa per les dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i traslladada posteriorment al servei d’urgències de Mútua de Terrassa, amb ferides de caràcter greu.

La conductora del turisme ha donat un resultat negatiu en la prova d’alcoholèmia, però ha donat positiu en diferents drogues tòxiques, segons els resultats del drogotest que se li ha realitzat a les dependències policials, on ha estat traslladada.

La conductora implicada ha estat detinguda per un delicte contra la seguretat del trànsit.

 

[Font imatge: Policia Municipal de Terrassa]