Una plata i tres bronzes, collita del CN Terrassa a la tercera jornada del Campionat d’Espanya

El CN Terrassa ja suma 10 medalles al Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu de natació. Aquest dijous l’equip egarenc s’ha penjat 4 metalls més en la tercera jornada de la competició.

A títol individual i en categoria absoluta, meritori bronze d’Evelyne Álvarez als 100 metres braça. La nedadora canària ha fet una marca de 1.09.72, tan sols superada per dues de les millors nedadores de la competició: la mundialista Jessica Vall, del CN Sant Andreu, s’ha fet amb l’or, establint un nou rècord del campionat, mentre que el segon esglaó del podi ha correspost a Marina Garcia, del CE Mediterrani.

L’altre metall en categoria absoluta ha arribat en el relleu femení del 4 per 100 metres lliures. El quartet format per Carmen Herrero, Cintia Álvarez, Patricia Castro i Maria Buch s’ha penjat la plata, només per darrere del Sant Andreu que, amb un crono de 3.43.66, ha establert un nou rècord d’Espanya. El CN Sabadell ha completat el podi.

En categoria júnior, el CN Terrassa ha acumulat dues medalles més. Gabriel Gómez ha acabat tercer en els 100 metres lliures 18 anys, mateixa posició per a Guillem Lázaro als 200 papallona 17 anys. Al marge dels podis, el CN Terrassa ha sumat dues places de finalista “A”. Carla Campo s’ha classificat sisena en 200 metres papallona, mentre que Carles Faro ha estat setè en 100 braça.

Gonzalo Carazo, del Gredos San Diego, ha guanyat els 100 braça masculins, mentre que els títols en 200 papallona han correspost a Aina Hierro, del CN Palma, i a Carlos Peralta, del Real Canoe. Melani Costa, de l’UCAM, s’ha proclamat campiona d’Espanya en 400 lliures, Moritz Berg, del Canoe, en els 100 lliures masculins i Miguel Durán, del Sabadell, als 1.500 metres.