Una porteria de garanties i una davantera polivalent, les demarcacions reforçades del Terrassa FC

El Terrassa FC ha tornat als entrenaments amb una base de la temporada passada, però amb força novetats. Hi ha de moment vuit cares noves, tot i que la nòmina d’incorporacions s’incrementarà els propers dies. L’objectiu prioritari ara per ara és la recerca d’un central i Xavi Molina, del Badalona, i l’argentí Juan Daniel Forlín, del Costa Brava, són els noms que més sonen.

Precisament del conjunt gironí ha arribat una de les peces més cotitzades d’aquest mercat d’estiu, el porter Marcos Pérez. El Terrassa FC vol tenir ben guarnida la porteria i ha buscat un dels jugadors més experimentats del futbol català. Es jugarà la titularitat amb Ortega. Dos porters de garanties i una rivalitat sana de la qual l’equip sortirà guanyant.

Marcos Pérez

Si important és la porteria, també ho és la davantera. I el desequilibri que el conjunt de Jordi López perd amb la marxa d’Akito la de compensar Jordi Cano. L’habilidós extrem barceloní, per fi, buscarà el gol com a terrassista.

A aquests dos jugadors s’han d’afegir els defenses Neeskens i el grec Lampsias, el migcampista Óscar Vacas i els també davanters David Jiménez, l’hel·lè Spartalis i l’uruguaià Servetti.

Un grup de set jugadors buscaran convèncer el tècnic del Terrassa per quedar-se. Un vell conegut, el defensa egarenc Marc Muñoz, el central marfileny Ibrahim Kaboré, el migcampista Xavi Priego i quatre davanters. L’extrem Marc Rodríguez, el veneçolà Maxi Jiménez, el francès Lucas Bastie i el gabonés Meshack Babanzilla.