Una quarantena de persones es formen com a monitors d’handbol a Terrassa

Més de quaranta persones procedent majoritàriament de la província de Barcelona s’han format durant gairebé dues setmanes com a monitors d’handbol nivell 1 de la Federació Catalana. El Club Handbol Terrassa, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha acollit aquest curs com a activitat del seu programa formatiu. De fet 9 dels participants pertanyen al club egarenc.

El curs acreditarà a les persones participants a poder dirigir equips de categories benjamí, aleví, cadet, juvenil i sènior, tret de la lliga de categoria més elevada per a la qual és necessari obtenir un títol superior.

Canvi d’ubicació

Aquesta formació ha constat de dues fases, una telemàtica i una altra presencial, que s’ha impartit a Terrassa. La part teòrica s’ha fet a l’escola Sant Llorenç del Munt i la part més pràctica al Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç. Es va haver de canviar la ubicació del curs, degut a l’esfondrament de part del sostre del pavelló de la ZEM de Can Jofresa.

La part teòrica del curs s’ha impartit en les aules de l’escola Sant Llorenç del Munt

La part pràctica de la formació s’ha fet al Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç

Durant aquests dies s’han impartit assignatures de fonaments bàsics del joc, sobre l’organització d’activitats i esdeveniments esportius, així com tècnica individual i tàctica del joc en equip. Els professors han estat Adrià Blanco, Jordi Jodar, David López i Xavi Mena.

[Font imatges: Club Handbol Terrassa]