Una renovada UFB Jàbac i Terrassa aspira de nou a l’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil

La UFB Jàbac i Terrassa buscarà per tercer any consecutiu l’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil. Dani López serà de nou l’encarregat de dirigir l’equip egarenc, format per 24 jugadors i que pateix una profunda renovació. Només en segueixen tres de la temporada passada. La resta pugen del juvenil “B” i fins i tot un del cadet “A”, mentre que les incorporacions de fora provenen de diferents clubs com Màlaga, Júpiter, Prat, San Cristóbal, Martorell, Mercantil, Sant Andreu, Gavà i Artés.

Després del discret setè lloc de l’any passat, lluny de les places d’ascens, Dani López s’ha rodejat d’una plantilla amb més experiència per tornar a l’elit del futbol juvenil. El Jàbac fa tres setmanes que ha iniciat la pretemporada, havent disputat ja quatre partits. Va debutar amb una derrota per 1 a 2 contra el Llagostera, un dels nouvinguts a la categoria, per guanyar després al Matadepera, de Segona Catalana, i al juvenil de Divisió d’Honor del Sant Andreu, tots dos per 2 a 0. Diumenge passat, en el seu darrer test, va aconseguir un meritori empat a 1 al camp del Gavà de la Tercera Divisió.

Aquest cap de setmana afrontarà un doble compromís a Can Jofresa amb dos rivals que tindrà a la lliga, el Mollet i el Girona. Després l’equip tindrà una setmana de descans per tornar als entrenaments i jugar tres últims amistosos contra Fruitosenc, de la Tercera Catalana, Sants i San Cristóbal, de la Primera Catalana. El debut del Jàbac serà el 26 d’agost al camp de la FE Palamós, un dels debutants a la categoria. El primer partit a casa, el 2 de setembre, davant del Manresa.