Una semifinal amb un ambient atípic, però molt sonor i amb un feliç desenllaç

El Terrassa FC no ha tingut a Badalona l’escalf dels seus aficionats, ja que el partit es jugava a porta tancada, però aquests s’han encarregat d’injectar-los tota la força necessària. Un centenar de socis i penyistes s’han apropat fins a l’Estadi Olímpic per acomiadar la plantilla quan marxava amb autocar fins a l’escenari del partit.

Dues hores abans de l’inici cos tècnic i jugadors arribaven a un Municipal de Badalona custodiat amb fortes mesures de seguretat. A l’entrada del recinte, un gran cartell recordava als pocs assistents les mesures a seguir per la Covid-19. S’havia de rentar les mans amb solució hidroalcohòlica, prendre la temperatura, guardar la distància de seguretat i portar la mascareta. Els directius tant de Terrassa com d’Europa les duien personalitzades. Només la premsa acreditada hi ha pogut accedir.

Hi havia cares conegudes, entre ells l’expresident del Terrassa, Kiko Sánchez, i alguns dels seus antics col·laboradors. Jordi Cuesta ha arribat mitja hora abans de la semifinal. Ha estat rebut pel president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras. El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert, i el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, han estat les autoritats que s’han desplaçat des de Terrassa. També hi havia Alfredo Vega, en qualitat de diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona. Tots ells, a la llotja i guardant distància. S’ha guardat un minut de silenci en memòria de les víctimes per la pandèmia.

Comença el partit i la incertesa en el marcador genera nervis a la graderia. El gol d’Arranz o de Poves, que cadascú extregui les seves conclusions, tranquil·litza la parròquia terrassista. L’Europa n’havia de fer dos. Xevi Molist dóna les últimes instruccions en les pautes d’hidratació. Des de la banda demana seny i no deixa de mirar el temps que resta per acabar la semifinal. Al final, victòria per 1 a 0, celebració a la gespa, al vestidor i també a l’Olímpic. Bengales i focs artificials han rebut a l’expedició del Terrassa, que dimecres començarà a preparar la final contra L’Hospitalet.

Els jugadors del Terrassa FC aplaudeixen els aficionats abans de marxar cap a Badalona

Fortes mesures de seguretat al Municipal de Badalona

Xevi Molist, baixant de l’autocar a l’escenari del partit

Cartell amb les mesures Covid-19

Mascaretes personalitzades entre els directius

Els presidents de Terrassa i Europa conversant amb Alfredo Vega

Zona habilitada per a la premsa acreditada

Distancia de seguretat a la graderia

Minut de silenci per les víctimes de la pandèmia

Celebració al vestuari (Font: Terrassa FC)