Cartell Horaris Amb Icones Accessibilitat

Una sèrie d’icones gràfiques permeten millorar l’accessibilitat del Cinema Catalunya

El Cinema Catalunya incorpora des d’aquesta setmana una sèrie d’icones d’accessibilitat entre les seves accions comunicatives. Així, tant les informacions en paper com les que arribin per Internet o a través de correu electrònic tindran en compte les prestacions de cada pel·lícula per tal de fomentar l’accessibilitat universal.

A partir d’ara, doncs, serà habitual trobar aquests elements gràfics en els cartells informatius de la sala del carrer de Sant Pere, els quals informaran sobre les facilitats que ofereix cada pel·lícula. L’objectiu és potenciar l’assistència al cinema de manera inclusiva i, alhora, procurar que els films siguin accessibles per a tot tipus d’espectadors. Els primers exemples s’han donat aquest cap de setmana amb la pel·lícula “Pan de limón con semillas de amapola”, que es pot seguir amb audiodescripció a través de l’app AudescMobile; ens aquest cas, una opció destinada a les persones amb dificultats visuals.

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Concretament, ha estat promoguda per l’Oficina Tècnica per a la Promoció de l’Accesibilitat. Qualsevol entitat o persona individual pot accedir a través d’aquest enllaç al banc d’icones d’accesibilitat, ja sigui per fer-ne ús o per informar-se’n. D’altra banda, qualsevol persona usuària que estigui interessada en rebre la programació del Cinema Catalunya, pot subscriure’s de manera gratuïta a través d’aquest enllaç.