Una malla serigràfica de la sala de Tutankamon a Gizeh, a sorteig per lluitar contra el càncer infantil

Seriluc Egara SL, una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la serigrafia, ha decorat la nova sala de Tutankamon al Gran Museu Egipci que s’ha està construint a dos quilòmetres a l’oest de les Piràmides Gizeh.

Dos viatges al país han estat necessaris per estampar els deus egipcis, jeroglífics i textos explicatius en diversos idiomes. La feina va suposar tot un repte i també un orgull perquè durant dècades estarà a la vista de milions de persones. Un cop acabat el treball, una malla serigràfica de les que havien fet servit, va tornar a l’empresa i ara s’ha donat a l’Associació Policias por y para los Valientes. Aquesta entitat solidària nascuda a la Policia Municipal la sortejarà després de les festes de Nadal a través de les xarxes per recaptar diners i dedicar-los a la investigació del càncer infantil.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha estat testimoni de la donació. Els panells serigrafiats d’Egipte es podrien reproduir al carrer del mateix nom del barri de Can Parellada en un futur. La idea ha sorgit al llarg de la visita.