Una setantena d’infants i joves van participar al XII Aquatló Infantil del CN Terrassa

El CN Terrassa va organitzar diumenge el XII Aquatló Infantil, una prova de promoció i de caràcter participatiu adreçada a nens i nenes d’entre 7 i 14 anys. L’esdeveniment va resultar tot un èxit, atès que va superar-se la setantena de participants.

L’aquatló va constar de dos trams de cursa a peu i d’un tram de natació. La primera sortida va dur-se a terme a les 10 del matí i va aplegar la categoria prebenjamí femenina. La primera en recórrer els 200 metres a peu, els 50 metres de natació i els 200 metres més a peu va ser Carla Reig, per davant d’Ainhoa Montes i Meritxell Luis. En la prova masculina, va imposar-se Samule Díaz, que va superar Oliver Herrera i Arnau Garcia.

Pel que fa a la categoria benjamí, que va disputar-se sobre unes distàncies de 400 metres de cursa a peu, 100 m de natació i 400 metres més a peu, Òscar Barja va fer-se amb el triomf en l’apartat masculí. Alexander Hernández i Roger Farré van ocupar la segona i la tercera posició. Pel que fa a l’apartat femení, la victòria va correspondre a Iris Ferrer, que va creuar la línia de meta per davant d’Irene Cepeda i Aroa Espinosa.

En la categoria aleví, que va desenvolupar-se sobre la mateixa distància que la benjamí, Daniel Díaz va esdevenir el més ràpid. Martí Bertran i Nil Sánchez van aconseguir el segon i tercer lloc. En l’apartat femení, triomf per a Carla Lupiáñez, que va superar Alba Reig i Sara Quirante, segona i tercera respectivament.

Finalment, en categoria infantil, el recorregut va constar de 600 metres de cursa, 200 m de natació i 600 metres més de cursa. En l’apartat masculí, Guillem Pérez va imposar-se per davant de Marcos Pérez i Oriol Guzmán. Així mateix, Abril Estradé va dominar la cursa femenina, tot Ariadna López i Mireia Gotzens.

Tant els boxes, l’espai on els inscrits es canvien d’indumentària per participar a cada modalitat, com la meta van estar ubicades a la Plaça Dura del club. La piscina de 50 metres va acollir els trams de natació. L’aquatló va comptar amb la col·laboració del patrocinador de la secció, Cicles Morenito.