Una trentena d’artistes urbans participen en el Terrassa Walls Jam

Terrassa ha rebut a una trentena d’artistes urbans amb motiu del Terrassa Walls Jam, un projecte per promoure l’art urbà a la ciutat. La iniciativa incorpora nous murs per fer-hi intervencions d’art urbà, els anomenats murs Wallspot. On els participants han pogut plasmar les seves obres de manera simultània a la plaça de la Constitució.

Els seleccionats han tingut l’oportunitat de ser els primers en pintar sobre aquests murs, i se’ls ha proporcionat tot el material necessari per a poder desenvolupar les seves obres. La convocatòria estava oberta a totes les persones registrades a la plataforma Wallspot que haguessin realitzat obres sobre murs legals entre 2019 i 2021.

El projecte Terrassa Walls és un programa que té com a objectiu promoure l’art urbà a la ciutat i visibilitzar als artistes locals. La cofundadora d’aquest projecte, l’Anna Taratiel, també és la impulsora d’“El Tercer Paisatge”, una iniciativa per promoure també l’art al carrer, impulsada per l’Ajuntament.

Aquest projecte ha permès altres intervencions urbanes a Terrassa, com la creació de dos murals de grans dimensions a Sant Pere Nord. També ha acollit a artistes com la gallega Lula Goce amb la seva obra “GAIA” o els artistes barcelonins Cristian Blanxer i Victor García amb el seu treball “Synopsis”. Aquestes iniciatives tenen com a objectiu acostar la comunitat artística a la ciutat i millorar l’entorn urbà a través de l’art.