Una web acosta els productes frescos i de proximitat als consumidors terrassencs

Neix a Terrassa La Colmena, una comunitat de consum de productes alimentaris frescos i artesanals a través d’Intencet. La Colmena Terrassa forma part de La Colmena que dice si, un projecte més global nascut a França i que arriba a Barcelona el 2014. El principal objectiu és crear una nova forma de consumir apropant als productors locals als consumidors.

D’aquesta manera es promou als productors artesans de cada zona i es fomenta un comerç més just i solidari que evita el malbaratament ja que es treballa sobre comanda. La pàgina web compta amb l’oferta de 24 productors artesans o petits comerços de l’àrea de Terrassa, amb més de 350 referències per escollir, a preus competitius. Els artesans elaboren els productes a partir de la comanda feta pel consumidor que anirà a buscar la compra cada dimecres a la Casa Baumann entre dos quarts de set i les 8 del vespre. Una bona ocasió per conèixer i contactar amb els productors.

Aquest dimecres a la Casa Baumann s’ha fet la presentació de la pàgina LaColmenaQueDiceSi.Cat, amb la participació dels productors que han ofert un tast dels productes de proximitat als primers clients. La Colmena Terrassa ja compta amb més de 200 consumidors inscrits. En l’actualitat a Catalunya hi ha entre 40 i 50 Colmenas que donen servei als consumidors de cada zona.