Unes 10.000 persones participen a les activitats esportives, infantils i de circ de Festa Major

L’Ajuntament fa un bon balanç de la festa major una setmana després d’haver-se’n posat el punt i final.

A les activitats esportives hi van participar prop de 4.000 persones: la que més èxit va tenir és la Musically Pool Party a la piscina de Vallparadís amb 1.200 participants, seguida de la Cursa Atlètica amb 1.138 i la Pedalada Popular amb 987.

Pel que fa a les activitats infantils prop de 2.000 persones van participar als espectacles de la Festa Major Infantil al parc de Vallparadís i es van repartir 2.500 racions de xocolata. A la festa de l’aigua hi van assistir més de mil persones.

La gran gala de circ de dimarts que organitza l’associació Tub d’Assaig la van veure gairebé 2.000 persones.

Entre les activitats que s’han fet al patrimoni es van aplegar més de 4.000 persones. Van ser jornades de portes obertes, visites de patrimoni i els concerts a la Casa Alegre.

El balanç que fa el govern municipal no dóna xifres d’assistents a cap dels concerts però dona per consolidats els escenaris del Parc dels Catalans, la plaça Vella, la plaça Nova, El Jove al Parc de Vallparadís i l’Espai Vapor.

Dels actes de cultura popular tampoc no es donen xifres. Només del nombre de participants actius a la cercavila: 465 persones entre els 31 grups que hi van desfilar.