Unes 150 persones assisteixen al concert solidari per Sam Sam

El Pati de l’Avinguda del Barri Ègara ha acollit aquest diumenge al vespre el concert solidari per Sam Sam, on hi han participat 153 persones. L’acte, organitzat per l’ONG Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica, ha comptat amb el concert de Panela amb Nunu García i Laura García a les veus i percussions, i Abel Almibar a la guitarra.

L’acte ha començat amb unes paraules d’agraïment de la vicepresidenta de l’organització, Josefina Soler, qui ha destacat que l’objectiu final de l’esdeveniment és recaptar fons per destinar-los al Senegal.

Amb la presència de diversos dels fundadors de l’ONG, la regidora d’Educació, Solidaritat i Cooperació de l’ajuntament de Terrassa, Teresa Ciurana, ha volgut destacar la importància d’organitzacions com aquesta.

Entre les persones assistents també hi havia el conegut i apreciat pel món de la cooperació, Ferran Sans, qui va marxar al Senegal a instal·lar-se al barri de Sam Sam a la ciutat de Dakar. L’ONG Microcrèdits Solidaris per l’Àfrica va iniciar les seves activitats al 2003 i, des d’aleshores, contribueixen al desenvolupament educatiu, econòmic i social de persones sense recursos al Senegal.