Unes 30 persones ja es formen al Terrassa Film Lab

Entra en servei el Terrassa Film Lab, un nou plató equipat amb els darrers avenços en producció audiovisual. Uns 30 professionals del sector ja participen aquesta setmana de les sessions de formació que s’organitzen al nou equipament al Parc Audiovisual.

Aquest espai s’ha dissenyat per a la formació en realitat virtual per a la producció audiovisual amb aplicacions d’Intel·ligència Artificial. Però també està pensat com a suport a les persones freelance o a les petites empreses del sector. Una aposta de Terrassa per l’aprenentatge innovador i especialitzat que se suma a tota la línia formativa completa.

La tecnologia d’aquest espai permet submergir-se en els darrers avenços tecnològics de l’audiovisual, en un sector que avança tant ràpidament que li falten professionals qualificats. I per completar l’aposta municipal per l’audiovisual, aquest any començaran les obres de dos macroplatós, un de 2.300 i un altre de 1.500 metres quadrats, al costat de l’Hospital del Tòrax.

Una inversió de 7,2 milions d’euros que connectarà els dos nous edificis amb una planta de l’Hospital del Tòrax que també es rehabilitarà.