Gala Som Riures 261121 (2)

Unes 300 persones assisteixen a la gala benèfica Grans Som Riures

Més de 300 persones omplen l’Auditori Municipal de Terrassa per seguir la gala benèfica Grans Som Riures, organitzada per l’Associació SOM RIURES dentistes solidaris. Els assistents van poder gaudir de les actuacions de Miquel Pujadó, Maria Betriu i Arnau Gil i el grup de rock Lotmusik. La Gala va ser presentada per Joan Martínez i Laia Camps i va comptar amb la presència de les autoritats municipals, representants de les entitats socials de la ciutat i moltes persones que van fer costat a aquesta iniciativa solidària i van poder gaudir d’una vetllada memorable.

El president de l’entitat, Toni Latorre, va agrair a les entitats d’ajut social el seu compromís amb la tasca que realitza SOM RIURES. Al seu torn, la directora de Centre Dental Les Escoles, la Dra. Rosa M. Ros, va destacar el paper de l’equip humà del centre, pel seu compromís i empenta amb les activitats de l’entitat. I va recordar la darrera acció de SOM RIURES, una Marató d’atenció odontològica solidària que va atendre més de 100 infants derivats per la Fundació Pere Tarrés.

SOM RIURES és una entitat nascuda en el marc de la responsabilitat social corporativa de Centre Dental Les Escoles, que vetlla per l’assistència dental gratuïta a persones sense recursos, derivades d’entitats com la Creu Roja, ACAU, Consorci Sanitari de Terrassa o Càritas Diocesana, entre d’altres. També realitza una tasca de prevenció bucodental dirigida a diferents col•lectius, com infants, gent gran, pares i mares o persones amb discapacitat psíquica.

Gala Som Riures 261121 (2)