Unes cinquanta persones celebren el comiat de curs amb una festa a Sabadell

Els participants dels diferents programes de lleure de l’AVAN van celebrar una festa de comiat de curs el dissabte 20 de juliol a la seva seu de Sabadell. Una festa que va aplegar a més d’una cinquantena de persones entre participants dels programes, voluntaris i tècnics de l’entitat.

Els programes ANEM, KEDEM, CUIDEM, AVANCEM i CASAL OBERT tenen com a objectiu fer accessible el lleure a les persones amb alguna afectació d’origen neurològic, alhora que permeten temps de respir per a les famílies.

“Els programes de lleure de l’AVAN ofereixen una visió 3D: Diversió, Descans i Desenvolupament personal. Molt més enllà de passar un temps de socialització, s’ofereix una repercussió més integral que fomenta la millora de la qualitat de vida del col·lectiu, alhora que es treballa conjuntament perquè l’accés a la cultura i a la comunitat sigui real. D’aquesta manera, fomentem la participació  comunitària  creant així una inclusió social de qualitat”  afirma la responsable de lleure a AVAN Rosalia Montenegro.

Tots aquests programes de lleure reben l’ajut econòmic del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, de la Diputació de Barcelona, de l’Ajuntament de Sabadell i l’Obra Social “la Caixa”.