Uns 2.250 usuaris de 27 residències de la ciutat reben la tercera dosi anticovid

És el Pedro Luís Camarero, el primer terrassenc vacunat contra la Covid-19 el desembre del 2020. Avui també ha estat un dels primers de la ciutat en rebre la tercera dosi de la vacuna Pfizer. Com ell, i durant tota aquesta setmana, uns 2.250 usuaris de residències i centres de dia de Terrassa rebran la tercera dosi.

Aquest dimecres al matí, MútuaTerrassa ha vacunat als usuaris de la Residència el Vapor. Una campanya que els durà a distribuir 1.500 vacunes entre les residències que gestiona i els centres de dia adscrits. Per la seva banda, un equip de cinc persones del Consorci Sanitari ha vacunat aquest dimecres als residents de La Vostra Llar. En total, 37 persones ja han rebut la tercera dosi.

Amb tres mesos de funcionament els residents del centre del carrer Puig Novell han completat tota la pauta, a excepció de tres usuaris que no han complert els sis mesos des de la darrera injecció. Els sanitaris de Mútua i del Consorci Sanitari continuaran administrant aquesta setmana la tercera dosi de la vacuna anticovid, fins a completar tot el procés a les 27 residències que hi ha a la ciutat.