Uns 30 espectacles de tots els gèneres en la programació de tardor de LaFACT

Amb un 80% d’ocupació en els darrers espectacles dels passats sis mesos i més de 22.000 espectadors, LaFACT Cultural presenta la nova programació per a la pròxima tardor.

Una trentena de nous espectacles que inclouen els de la temporada de dansa, música clàssica, concerts, tributs, familiars, òpera i teatre. Com sempre, una programació diversa i actual en totes les seves disciplines, pensada per a un públic ampli i divers.

En sis setmanes de diferència, LaFACT acollirà tres espectacles de dansa del compositor rus Piotr Txaikovski com són el clàssic de Nadal, El Trencanous, El llac del cignes i La Bella dorment. Pel què fa a la música es consolida la Franz Schubert Filharmonia amb la Cinquena de Mahler i l’Orquestra Simfònica del Vallès amb el Festival de Valsos i Danses per Sant Esteve.

Els espectacles familiars arriben de la mà del Pot Petit i del concert de Nadal, aquest any a càrrec del cantant Joan Dausà. També hi haurà dos concerts de Gospel i tres concerts tributs a Joan Manel Serrat, Mecano i David Bowie.

El monòleg de l’actor i presentador de televisió Dani Mateo s’ha reprogramat per aquest setembre, al mes d’octubre arribarà l’humor de la també televisiva Paz Padilla, i Carles Sans porta el seu primer espectacle fora de Tricicle, Per fi sol.