Uns 30 mentors aporten solucions als reptes de dues empreses de recent creació

Unes trenta persones han aportat idees i solucions a dues empreses de nova creació davant alguns dels reptes que el mercat els planteja. És la sessió de networking ‘Encenent idees’ en format start-up huddle que s’ha fet aquest dimecres al servei municipal d’Innovació.

L’empresa Showee que comercialitza dutxes intel·ligents i ecològiques i milloren l’autonomia, la intimitat i la seguretat de les persones, ja té instal·lades 11 dutxes adaptades que, entre d’altres avantatges, han permès un estalvi de més de 150.000 litres d’aigua.

Per la seva banda Wecaria disposa d’una aplicació informàtica per al sector dels tallers mecànics per fidelitzar els clients en el manteniment del seu vehicle.

La sessió d’avui està pensada perquè els anomenats mentors, que són professionals, universitaris i consultors de diferents sectors, ajudin les persones emprenedores a assolir els seus reptes aportant diferents visions a una determinada problemàtica. Un format de treball diferent per implementar el servei d’innovació al Quadrant.0.