141121 4 Anys Cants De Llibertat

Uns 500 terrassencs aniran dissabte al Vallespir a la ‘Trobada per la Llibertat’

Uns 500 terrassencs esperen retrobar-se aquest dissabte, de forma emotiva i presencial, amb el conseller de Cultura, Lluís Puig. Fins a quatre autocars i d’altres cotxes particulars sortiran de l’estació d’autobusos per anar a Els Banys, al Vallespir, i celebrar «La trobada per la Llibertat». D’aquesta manera es vol reivindicar el retorn dels exiliats, la fí de la repressió i la independència de Catalunya.

Segons els organitzadors, la idea és que si Lluís Puig no pot venir, Terrassa li acosta la cultura popular amb la qual va estar tan vinculat. A partir de les 12 del migdia es farà un acte polític i reivindicatiu amb la presència també de Josep Rull. Després actuaran els Ministrils del Raval, el Ball del Serrallonga i per primera vegada el capgròs de Lluís Puig es retrobarà en persona amb l’original.

Unes 200 persones també celebraran un dinar de germanor. A la tarda hi haurà una ballada de sardanes gràcies al suport de l’alcaldessa d’Els Banys, Maria Costa, que ha mostrat la seva complicitat amb els Cants per la Llibertat, organitzadors de la trobada junt amb d’altres entitats independentistes. La sortida dels autocars, encara amb alguna plaça disponible, serà dissabte a dos quarts de nou del matí.