Uns 600 alumnes participen a la cloenda de la 60a edició dels Jocs Esportius Escolars

La Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa va ser dissabte l’escenari de la cloenda de la 60a edició dels Jocs Esportius Escolars, que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental-Terrassa (CEVOT). Com és habitual, va ser un acte de clar caràcter lúdic i festiu, on es van premiar els equips participants dels diferents esports i categories. Hi van participar prop de 600 alumnes.

A primera hora del matí els escolars procedents de centres d’educació infantil i primària van ser els protagonistes. Hi va haver activitats lúdiques i medalles per a cadascun d’aquests infants, per després lliurar els premis als participants de cicle superior de primària i secundària dins el pavelló de Can Jofresa.

El regidor d’Esports i president del Consell Esportiu del Vallès Occidental – Terrassa, Dani Nart, va participar en el repartiment de medalles. Durant la jornada el Consell va comptar amb la col•laboració del Club Gimnàstic Terrassa, el Club Voleibol Terrassa i la Federació Catalana de Korfbal, a més d’una setantena de voluntaris.