Uns 850 corredors s’acomiaden del 2019 d’una forma divertida en l’onzena Runneada de Cap d’Any

Disfresses d’animals, d’altres de molt més vistoses, i complements nadalencs de tot tipus, predominant els barrets de Pare Noel. Prop de 850 aficionats al running, entre petits i grans i amb cares conegudes del consistori, s’han acomiadat del 2019 corrent en la tradicional Runneada de Cap d’Any.

L’onzena edició ha superat totes les expectatives. Després de l’escalfament humorístic del monologuista Alberto Demomento i del lliurament de distincions a les desenes de voluntaris, els participants estaven preparats per passar-s’ho d’allò més bé al llarg del recorregut.

A les sis de la tarda s’ha donat el tret de sortida a la Plaça de Can Roca en direcció al centre de la ciutat. Per endavant els corredors havien de completar sis quilòmetres, amb tres aturades tècniques per agrupar a tots els participants, una d’elles al Centre. Ja fa uns anys que la foto de família no s’immortalitza a les portes de l’Ajuntament, perquè el Raval de Montserrat s’havia quedat petit, traslladant la instantània a la Plaça Vella. Edició rere edició, però, les dimensions d’aquest espai també té serioses dificultats per acollir tots els runners.

Uns minuts després, tothom ha enfilat els tres quilòmetres de pujada de nou fins a Can Roca. Els organitzadors, Nenazas Running Club i La Sosi, l’associació de veïns de Poble Nou, ja tenien preparats un aperitiu i els obsequis per als participants.