Uns Premis Cambra especials inauguren el remodelat i modern edifici Cambra Bussines&Working

José Luis Díaz-Varela, president i fundador del grup Indukern, ha recollit el Premi Cambra a la Trajectòria Empresarial. Díaz-Varela ha estat reconegut per les fites aconseguides pel seu grup empresarial i per la vinculació a Terrassa amb Kern Pharma, el tercer laboratori d’Espanya en vendes i una les principals plantes farmacèutiques. L’empresari gallec ha fet un simpàtic repàs autobiogràfic en el que ha atorgat un paper cabdal al seu fill en la implentació de Kern Pharma a Terrassa.

Aquest és un dels reconeixements dels Premis Cambra 2023, que aquest any s’han allargat tot el dia, amb un format més extens, i que s’ha aprofitat per presentar el nou i remodelat edifici de la Cambra de Comerç de Terrassa, ara anomenat Cambra Bussiness&Networking. L’entitat vol que sigui una nova àgora empresarial per a impulsar l’emprenadoria i per això les tres plantes acolliran el segon coworking digital de Catalunya, amb sales de treball, laboratoris d’assajos i experimentació. Les obres han comptat amb un pressupost de 1,2 milions d’euros.

Premis Cambra 2023 2 Cambra De Comerç

Els Premis Cambra han reunit tot un seguit de personalitats empresarials, socials i polítiques. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha destacat la capacitat d’adaptació de la Cambra i, aprofitant la presència de la consellera d’Economia, Natàlia Mas, ha demanat que es tanqui l’acord per a la construcció de la B-40.

Durant el matí també s’ha fet entrega del Premi Cambra a la Internacionalització a la firma terrassenca Finsa-JOB Group, que es dedica a la fabricació de teixits tècnics per a filtració industrial.