Uxue Souto actuarà dissabte en el marc de la Mostra de Cervesa Artesana

La Casa de la Música de Terrassa i la Mostra de la Cervesa Artesana de Terrassa ofereixen el proper dissabte 1 de juny a dos quarts de vuit del vespre el concert d’Uxue Souto.

L’Uxue, la jove cantant i compositora, guanyadora del concurs de joves talents de la XAL (OP1 d’RTVC) i amb el suport de la Casa de la Música de Terrassa, presenta un projecte R&B ple de força i sentiment arrelat en la música afro-americana. Una formació integrada per Uxue Souto a la veu, Martí Costa als teclats, Èric Elias al baix i Víctor Torrent a la bateria. UXUE posa sobre la taula una proposta única i diferent.

Mostra de Cervesa Artesana de Terrassa 

La Mostra de la Cervesa Artesana de Terrassa se celebrarà de les dotze del migdia fins a les deu de la nit a la Plaça del Progrés. S’hi pot trobar una àmplia varietat de productes artesans i de proximitat, artistes locals que aportaran música en directe i sortejos. En aquesta edició hi haurà productors locals i de diversos punts de Catalunya. Així s’hi podrà trobar Simanya (Terrassa), Anti-Patiks (Ullastrell), Mager (La Llacuna), Cerveses Sobre Tot (Granollers), L’estupenda (Sant Cugat) i REFU Birreria (Bossòst). Igual que en les edicions anteriors, els assistents podran degustar productes gastronòmics de proximitat, amb una àmplia varietat, per tal de poder satisfer tots els gustos. En aquest sentit hi haurà Delightcious Cake Shop (dolços artesans), La Criolla (entrepans de carn i vegans), Empanidillas Las Delicias i Ca La Frida (entrepans de carn i vegans).