Renata Cáceres, Candidata Valents Terrassa

Valents es presenta a les eleccions municipals a Terrassa

Renata Cáceres serà la candidata de Valents a l’alcaldia de Terrassa.  Cáceres treballa al sector sanitari com a assessora i gestora de pressupostos. Renata Cáceres afirma: “Volem recuperar Terrassa. Una ciutat moderna, tecnològica, neta, amb feina, amb habitatge per als joves i una indústria forta. Però sobretot volem una Terrassa segura”. Per millorar la seguretat de la ciutat, la candidata ha proposat augmentar el nombre de policies al carrer, dotant-los dels mitjans necessaris, així com acabant amb les okupacions.

La candidata de Valents també s’ha mostrat preocupada per la manca d’oportunitats laborals; és per això que ha proposat “generar oportunitats laborals a través de l’atracció d’inversió, donant suport al petit comerç, a les Pimes i als autònoms. Però també hem d’acabar amb tràmits burocràtics que només dificulten l’obertura de nous negocis, però també abaixarem els impostos” i ha afegit “no volem que se’n vagi cap empresa més, no volem negocis arruïnats i tancats. Volem que Terrassa sigui una ciutat viva i atractiva”. “Volem una Terrassa neta, segura i transitable” ha remarcat la candidata de Valents a l’alcaldia de Terrassa.

També s’ha constituït la Junta Local de Valents a Terrassa, que ha quedat conformada per Renata Cáceres, presidenta; Walaa Ahmed Alaa, secretari general; Francisco Martínez, secretari d’organització; Ana Medina, secretària d’acció institucional; Mireia Ramón, secretària de comunicació.

Valents presentarà més de 100 llistes, a tot Catalunya, a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023.