Vallès Esportiu i Línia 22, campions catalans de Divisió d’Honor “B” i Primera Femenina

Doble èxit de l’hoquei terrassenc aquest cap de setmana. El Vallès Esportiu ha revalidat el títol al Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor “B”, mentre que el Línia 22 ha alçat el de Primera Femenina.

El Vallès ha superat un altre dels filials de la ciutat, l’Egara 1935, a la tanda de shoot outs, després d’arribar amb empat a 2 al final del temps reglamentari. Els de Can Salas s’han avançat amb dues dianes de Pau Cunill, però en el darrer quart els del Pla del Bon Aire han neutralitzat l’avantatge mitjançant Enric Moliné i Aleix Reyner. A la tanda de shoot outs, el conjunt d’Albert Lis s’ha imposat per 4 a 5.

Per la seva banda el Línia 22 ha derrotat el FC Barcelona en la final del Campionat de Catalunya de Primera Femenina disputada a Castelldefels, també a la tanda de shoot outs, després d’un partit molt igualat i que ha acabat amb empat a 2. Lola Delfina ha avançat el quadre verd-i-blanc, però Clàudia Marín ha empatat per les blaugranes. Marín repetiria de nou, però Clara Pérez ha tornat l’equilibri per a les egarenques. Als shoot outs l’equip dirigit per Santiago Tomás Castelli ha estat més encertat (1-3).

Títol del Línia 22 femení