Vedruna Vall té 9 grups confinats i fa cribratge amb PCR a infantil i primària

Tot i que no és comparable a la situació del curs passat, el covid-19 ha tornat a les escoles. Aquest dilluns eren 13 els grups confinats a Terrassa. Cinc estaven a l’Escola Vedruna Vall. Aquest dimecres aquest centre ja en té 9. Per això, la direcció ha decidit fer un cribratge amb PCR a tot infantil i algun grup de primària.

Pel que fa als protocols d’higiene i seguretat per evitar els contagis, estan seguint els mateixos que el curs passat.

Quan es detecta un cas en un grup, tota la classe queda confinada i segueix les classes on line. El cas dels mestres és diferent perquè estan vacunats i segueixen la seva activitat lectiva a l’escola. Han detectat que quan hi ha casos de  germans en diferents grups, la propagació és molt més ràpida.

La direcció es mostra molt prudent davant d’aquesta situació i demana als pares que no es relaxin i prenguin consciència que la pandèmia no s’ha acabat. Expliquen que el curs passat, quan l’alumne tenia mocs o semblava refredat, no el portaven a classe i, aquest any, ja no és així. Amb tot, entenen les dificultats de les famílies que, en molts casos, ja no poden fer teletreball.

(Fotografia: web vedrunavall.cat)