Vega convida les escoles a participar en la 1a Mostra de Cinema fet a les aules

Posar en valor el reconeixement de Terrassa com a Ciutat del Cinema per la Unesco i projectar-se al món amb una nova iniciativa: la 1a Mostra de Cinema fet a les aules. D’aquesta manera, la distinció de l’Organització de les Nacions Unides serviria per omplir de contingut i treballar els valors de l’Educació, la Ciència i la Cultura amb les noves generacions. Ho ha anunciat l’alcalde, Alfredo Vega, en l’obertura institucional del nou curs i ha convidat tota la comunitat educativa a participar-hi.

De fet, la jornada ha tingut com a escenari el Parc Audiovisual i s’ha repartit a tots els assistents l’Auca dels 120 anys de cinema a Terrassa, amb textos del cineasta terrassenc, Antoni Verdaguer i il•lustracions de Jaume Rosell. Una auca que s’ha editat per commemorar també el reconeixement de la Unesco.

En aquest inici del curs, l’alcalde ha estat acompanyat per la directora adjunta dels Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental, Esther Rivera, que ha parlat dels 5 pilars que regeixen la nova direcció: projecte, llibertat, compromís, gratitud i servei.

La tradicional jornada, adreçada a centres, serveis i entitats, ha inclòs un recorregut pel Parc Audiovisual, una actuació musical inspirada en bandes sonores de pel•lícules i el lliurament de la Guia d’Activitats i Serveis Educatius 2018-2020, que s’edita en paper cada dos anys.