Alfredo Vega nomena un govern provisional de 15 dies i amb només quatre persones

La primera decisió que ha hagut de prendre Alfredo Vega com a nou alcalde de Terrassa és decretar un cartipàs provisional. Té data de caducitat, el del dia 30, quan els cinc nous regidors socialistes prendran possessió del càrrec al ple de novembre.

El nou organigrama passa de cinc a només dues tinences d’alcaldia i ja exclou Noel Duque, Rosa Maria Ribera, Maruja Rambla, Jordi Flores i Lluïsa Melgares, que dimecres renunciaran com a regidors en un ple extraordinari.

Ara només són al govern Marc Armengol, Amadeu Aguado, Javier Garcia i el mateix Alfredo Vega, que segueix assumint l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert i la regidoria que ha de desplegar la municipalització de l’aigua.

Aguado passa a ser portaveu del govern i primer tinent d’alcalde, controlant les àrees de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació. També assumirà les regidories de Manteniment Urbà i Parcs Urbans, Neteja i Presidència i Relacions Institucionals.

Marc Armengol és ara el segon tinent d’alcalde i estarà al capdavant de les àrees de Territori i Sostenibilitat i de Drets Socials i Serveis a les persones, si bé totes les regidories d’aquesta àrea estan a càrrec del nou regidor, Javier Garcia. Armengol també és regidor d’Esports i de Comunicació i Premsa.

La nova situació al Consistori ha obligat Vega a redistribuir les presidències dels Consells Municipals de Districte també de fortma provisional. Ha assignat a Javier García els districtes 2 i 6, a Marc Armengol els 3 i 5 i Amadeu Aguado el 4. La regidora del PDECAT Meritxell Lluis seguirà presidint el consell del districte 1.