Vega reclama a Interior més recursos i personal per al Parc de Bombers de Terrassa

L’Ajuntament ha traslladat a la Conselleria d’Interior la seva preocupació per l’estat en el que es troba el Parc de Bombers de Terrassa. Ho a dit l’alcalde Alfredo Vega en la reunió de la Junta Local de Seguretat, en la que ha explicat que fa uns dies va visitar personalment les instal•lacions de l’Avinguda Barcelona i els bombers es van queixar de la manca de recursos, personal i material tècnic. Vega ha dit que són “insuficients”, i que hi ha vehicles que “han superat un termini de servei raonable, si es compara amb altres parcs”.

Per tot plegat l’alcalde ha fet arribar una carta al conseller Miquel Buch per demanar la intervenció del Departament, mirar de resoldre la situació i conèixer si hi ha un pla d’actuació calendaritzat per solucionar aquestes mancances.

D’altra banda, en la aquesta Junta Local de Seguretat, que està formada per representants dels diferents cossos policials i de seguretat, també s’ha constatat que l’índex de delictes a Terrassa està per sota de la mitjana catalana. Així, Terrassa té un índex de 51 delictes per cada 1.000 habitants, quan a tot Catalunya és de 74 per cada miler.

A l’inici de la reunió s’ha fet un minut de silenci en record de Patricio Francisco Garcia, Inspector en Cap de la Policia Nacional de la Comissaria de Terrassa durant més de 25 anys.