L’alcalde Alfredo Vega visita el Parc de Bombers de Terrassa

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat del regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Manuel Giménez, ha visitat aquest migdia el Parc de Bombers de Terrassa, on s’ha reunit amb Jordi Moreno, cap del Parc de Bombers de Terrassa; Eduard Martínez, cap del REMN (Regió Metropolitana Nord); i Hector Serrat, sotsinspector i cap de la Unitat Territorial II.

A la visita, els representants del cos han exposat a l’alcalde la situació del parc de la ciutat i de la seva zona d’influència, tant a nivell de recursos humans com materials i de condicions de l’equipament. Martínez ha explicat a l’alcalde la planificació de millores previstes en infraestructures, recursos humans i tècnics, pendents d’executar.

Vega ha mostrat el seu suport al Cos i s’ha compromès a insistir al Departament d’Interior de la Generalitat en què executi la planificació prevista el més aviat possible, per tal que Terrassa segons Vega, pugui disposar d’un parc i un cos de bombers ben dimensionat i dotat amb els recursos i el personal necessaris.​