Vehicles abandonats per a les pràctiques d’excarceracions

La Generalitat i l’Ajuntament de Terrassa estan acabant d’elaborar un conveni per el qual el Consistori cedirà vehicles, preferiblement abandonats, per a les pràctiques de les excarceracions dels bombers de Terrassa. Aquest migdia el Conceller d’Interior, acompanyat de l’Alcalde de la ciutat, han assistit a una pràctica d’excarceració del quart equip millor del món, segons la classificació del darrer campionat.

La pràctica estàndar d’avui ha consistit en treure del vehicle a una persona que havia quedat atrapada amb un temps màxim de 20 minuts. Després, els comentaris i les apreciacions dels assessors de l’excarceració que en aquest cas no han detectat greus errors.

A l’acte també s’han presentat els set membres que formen part del primer equip femení de bombers especialistes en excarceracions. Pel què fa al projecte de reforma integral que des del 2010 espera el Parc de Bombers local, està previst que es liciti a mitjans del 2021 per uns 3 milions i mig d’euros. Unes obres que podrien estar enllestides un any després.