Veïns de Can Boada no poden cobrar un premi de loteria perquè es van vendre més participacions del compte

Veïns i comerciants del barri de Can Boada han mostrat la seva consternació i enuig en no poder cobrar el premi del número de la loteria de Nadal 86.744. Va ser premiat amb 100 euros el dècim, venut per l’Associació de Veïns Grups Gibraltar – Lluís Companys. Alguns comerciants van fer participacions.

Es dona el cas que un membre de l’antiga direcció del col·lectiu veïnal va vendre els dècims, però no els va pagar a l’administració de loteria abans del sorteig amb la confiança que no toqués. Després de rebre les queixes dels compradors, la mateixa associació de veïns va comprovar que, tot i que van pagar de la seva butxaca els dècims, s’havien venut més participacions que dècims premiats.

Davant de tot plegat, l’associació de veïns ha acordat per unanimitat que l’entitat es responsabilitza de pagar tots els posseïdors de les participacions un cop resolt el problema de liquiditat. La voluntat es pagar la loteria en el termini de dos mesos o fins i tot abans. També s’elaborarà una llista per a les persones que han manifestat la voluntat de renunciar al cobrament de les participacions.