Veïns de l’Avinguda Jaume I volen conciliar el descans amb l’oci nocturn de la zona

Tornen les queixes per la difícil convivència entre l’oci nocturn i el descans dels veïns. Aquesta vegada a l’Avinguda Jaume I a l’alçada del carrer Periodista Grané. Un grup de veïns es queixen del soroll i sobretot de l’incivisme que provoquen els clients de la discoteca Safaera, a la qual darrerament s’hi ha sumat la clientela del bar musical Crystal Lounge Shisha.

Després d’una reunió amb la Síndica, els veïns reclamen ara una reunió amb l’Ajuntament. Mentrestant han iniciat una recollida de signatures entre els edificis d’habitatges de la zona. Per la seva banda. els locals diuen disposar de tots els permisos i complir les ordenances. El propietari del Cristal Lounge assegura tenir tota la documentació al dia i posa en dubte que el volum del seu local vagi més enllà de l’Avinguda.

Tot i la visita de la policia a la zona en resposta a les trucades dels veïns, els agents no han aconseguit aturar el soroll ni els actes incívics dels clients. Els veïns confien que un acord entre totes les parts, permeti recuperar el descans de tot el veïnat.