Veïns dels carrers Arquimedes i Galileu reclamen solucions al trànsit acordades en el Ple

Els veïns dels carrers Arquimedes i Galileu, en conflicte amb l’Ajuntament per l’excés de trànsit en aquests dos carrers de Ca n’Aurell, veurien amb bons ulls una desviació del trànsit a l’alçada dels carrers Volta i de Pare Llaurador.

Així ho han dit una seixantena de veïns de la zona, en una reunió aquest dilluns, quan fa un any de l’aprovació en el Ple municipal de buscar una solució urgent per rebaixar els 10.000 cotxes que cada dia circulen pels dos carrers. La proposta no és nova i és una de les quatre alternatives amb que treballa l’Ajuntament.

Es tracta de desviar els vehicles que pugen pel carrer Arquimedes i dirigir-los cap a la Rasa pel carrer Volta. I els cotxes que baixen pel carrer Galileu fer-los seguir pel carrer Pare Llaurador en sentit La Maurina. Una forma de que els conductors no percebin aquests dos carrers com una via ràpida de connexió nord-sud de la ciutat.

El febrer de l’any passat el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat una proposta de resolució per buscar solucions al conflicte. En aquest temps s’han fet petites obres als dos carrers amb l’anomenat urbanisme tàctic per pacificar el trànsit a la zona. Unes mesures que no han donat el resultat esperat segons ha admès el propi Ajuntament.