Veïns i propietaris de Les Fonts denuncien l’increment de brutícia a la Serra de Galliners

Que la Serra de Galliners, un espai natural a cavall dels termes municipals de Terrassa i Sant Quirze, no es converteixi en un abocador. És el principal desig i la gran preocupació de l’Associació de Propietaris i Veïns de Les Fonts, un barri que limita amb aquesta zona verda.

L’entitat explica que tradicionalment els veïns i veïnes del barri utilitzen aquest espai per passejar i que ara, respectant els horaris del confinament, han volgut reprendre el costum. S’han trobat però, que la brutícia i les condicions de l’entorn han empitjorat en les darreres setmanes.

Diuen que una de les cases del carrer Simeón García està ocupada per adults i infants, que al principi hi vivien sense aigua ni llum i que hi cremaven fusta. Afirmen que hi ha també gossos i, fins i tot un cavall, que no saben si estan controlats sanitàriament. Afirmen estar preocupats per la higiene però també per la seguretat.

L’associació respecta el dret a l’habitatge però creu que aquests fets estan directament relacionats amb l’augment de les deixalles que han observat en aquesta zona. L’entitat ha denunciat la situació al consell del districte 7 i davant l’ajuntament perquè l’administració local hi intercedeixi i els ajudi a trobar una solució satisfactòria per a totes les parts implicades.

Propietaris i veïns i veïnes no volen que la Serra de Galliners s’acabi convertint en una abocador, prejudicant el medi ambient i fent que aquest espai de passeig estigui en desús.