Cinc baixes i tres renovacions per començar a dissenyar el Terrassa FC 2017-18

El primer dia de despatxos de Cristian García com a entrenador i director esportiu del Terrassa FC ha comportat quatre baixes. El club ha comunicat que no renova els defenses Andrés Borges i Xapi Arnau, el migcampsita Bermu i el davanter Joan Grasa.

La falta de continuïtat del central uruguaià i del lateral dret, dos jugadors marcats per les lesions, ha estat clau en l’aposta del Terrassa per no continuar amb els seus serveis. Un cas similar al de Bermu, que tampoc ha gaudit de massa minuts. Sí ha sorprès la baixa de Joan Grasa, titular indiscutible a la davantera aquesta temporada. A aquestes absències s’han d’afegir la d’Eder, que estava cedit pel Mallorca, i les de Raíllo i Fran Ochoa. El primer busca més protagonisme al camp i el segon ha estat lesionat pràcticament tota la temporada.

Tampoc continua Velillas. El Terrassa li havia ofert la renovació, però el davanter no ha acceptat la proposta i opta per canviar d’aires, probablement, a clubs de superior categoria. Marc de Val, Joel Cañaveras i Pol Ballesteros, tres dels jugadors més cotitzats, podrien optar per marxar a altres equips, mentre que s’espera que aquesta setmana el Terrassa prengui una decisió sobre el futur d’Amantini i de Castell.

Sí continuen dos dels titulars indiscutibles aquesta temporada, el lateral David López i el migcampista Àlex Fernández. Tots dos han renovat per una temporada, al igual que Guti. Aquests tres jugadors s’afegeixen a aquells que tenien un any més de contracte: els porters Ortega i Uri Vives, el migcampista Raúl Torres i el davanter Nils Puchades. També torna el davanter Enric Vega, després de quatre mesos cedit a la Muntanyesa.

D’esquerra a dreta, Guti, Àlex Fernández i David López, que continuen una temporada més