Veu la llum el nou llibre de Tessa Julià: ‘Les cares del medalló’

L’escriptora Tessa Julià estrena novel·la. Publicada per l’Editorial Aledis, «Les cares del medalló» narra la història d’una jove periodista terrassenca, la Sara, que viu en un mas de l’Antic Poble de Sant Pere. La seva intenció inicial és vendre’s l’immoble per crear el seu propi mitjà de comunicació, però tot canviarà a mesura que vagi descobrint les memòries de set dones, avantpassades de la família.

Un recorregut històric amb un protagonisme eminentment femení que explora un món del tot desconegut al voltant d’un enigmàtic medalló de bronze. L’onzena publicació de l’escriptora terrassenca veu la llum després de 5 anys i una pandèmia. Un procés de gestació que ha permès a Tessa Julià reformular l’estructura narrativa i polir diferents detalls.

«Les cares del medalló» ja està a la venda a les llibreries. La seva autora el presentarà el proper dimecres a la seu dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals. També està previst un segon acte de presentació a Terrassa, en un emplaçament especial. Serà el 19 d’octubre, a la Seu d’Ègara; un dels principals escenaris per on transcorre la novel·la.