‘Veus Invisibles’, una exposició sobre les mares solteres i els infants abandonats al Marroc

L’exclusió social, jurídica i institucional que pateixen les mares solteres i la precarietat en la que viuen els infants abandonats al Marroc es plasma en l’exposició «Veus Invisibles», que aquest dies es pot veure a la Biblioteca Central de Terrassa.

Segons l’Associació Marroquina de Lluita contra l’Avortament Clandestí, diàriament es practiquen uns 700 avortaments, dels quals molts d’ells són il·legals. Aquesta és la causa del 13% de la mortalitat materna d’acord amb dades de l’OMS. Són només algunes de les dades que es poden trobar a l’exposició.

L’associació Amics dels Infants del Marroc pretén sensibilitzar als usuaris de la desigualtat de gènere, a l’hora que posar en valor les tasques que tracten de donar suport a aquestes mares solteres i a aquells qui ofereixen protecció als infants desemparats de l’estat magrebí.

A través de fotografies, vídeos, testimonis de mares solteres en forma d’àudio i panells il·lustratius s’ha tractat d’apropar aquesta cruenta realitat a la població, que pot apropar-se fins al 30 de novembre a la Biblioteca Central per visitar l’exposició.