Vibliotec, nou partner de la UFB Jàbac i Terrassa

La UFB Jàbac i Terrassa ha arribat a un acord amb Vibliotec, pel qual aquest marketplace digital en formació esportiva on line s’ha convertit en nou partner del club egarenc. El president del Jàbac, Carles Mota, i el cofundador de Vibliotec, Xavi Guilà, han formalitzat aquest conveni.

L’acord permetrà al cos tècnic dels equips del Jàbac, els seus jugadors i familiars disposar d’una nova eina d’aprenentatge en la seva formació per part de reconeguts professionals del sector esportiu. Un equip multidisciplinar format per esportistes, entrenadors, responsables d’alt rendiment, fisioterapeutes, psicòlegs, nutricionistes o consultors, entre d’altres.

Mota s’ha mostrat “satisfet i il·lusionat, ja que aquest acord suposa com a entitat fer un pas endavant del que érem fins ara com a club. A través de Vibliotec fem un salt de qualitat, no només per als nostres jugadors i entrenadors, sinó també per a les seves famílies”. Guilà, per la seva banda, ha assenyalat que “és un honor iniciar aquest recorregut amb un club de tant prestigi en la formació d’esportistes i per on han passat noms com Xavi Hernández, Sergio Busquets, Víctor Sánchez o Riqui Puig”.

Vibliotec, que va néixer el novembre de 2020, preveu tancar més acords com a partner amb altres entitats i organitzacions.