Vicky Losada: “Amb el nou conveni hem fixat les bases per al futur futbolístic de moltes noies”

Vicky Losada ha impartit aquest dimarts un nou clínic a l’Estadi Olímpic. Prop d’una setantena de noies i també alguns nois han estat atents a les lliçons transmeses per la capitana del FC Barcelona.

L’egarenca s’enorgulleix de representar Terrassa arreu del món, sobretot per l’aposta que fan els clubs de la ciutat pel futbol femení. I és que cada vegada hi ha un major interès televisiu i de patrocini pel futbol femení. D’aquí que Losada consideri que era necessari fixar un nou conveni col•lectiu.

Losada ha passat pàgina a un dur inici de temporada, ja que una lesió l’ha apartada dels terrenys de joc durant molts mesos. Poc a poc agafa minuts amb el Barça per ajudar l’equip a assolir els objectius d’aquest 2020, especialment la tan desitjada Lliga, i arribar el més lluny a Europa. Precisament l’Atlético de Madrid, principal rival a les competicions domèstiques, ho serà també als quarts de final de la Champions.

A nivell de selecció, Losada aspira a jugar l’Eurocopa del 2021 que tindrà lloc a Anglaterra, país de bons records pel seu pas per l’Arsenal.