Vicky Losada rep la Medalla de la Ciutat a l’Esperit Esportiu per la dedicació al foment de l’esport

Vicky Losada ha rebut aquest dilluns la Medalla de la Ciutat a l’Esperit Esportiu. És de les poques distincions que li faltaven en el seu extens palmarès. El lliurament s’ha fet a proposta de la Junta de Portaveus, ratificada en acord del Ple Municipal del mes de juny de 2021.

Al Saló de Sessions s’han aplegat amics i familiars de l’actual jugadora del Manchester City, que va començar a xutar la pilota des de ben petita al barri de Can Parellada. La seva neboda Ariadna Losada ha estat l’encarregada de llegir la glossa de l’acte.

Terrassa reconeix així la seva brillant trajectòria futbolística, la qualitat professional, el compromís amb els valors de l’esport i la projecció internacional que ha fet de la ciutat.

Losada, que ha rebut la distinció en el Dia Internacional del Futbol Femení, ha estat i és als seus 31 anys una referent per a moltes noies que s’inicien en aquest esport. Molts regidors i regidores no han desaprofitat l’oportunitat de tenir la signatura d’una de les millors futbolistes del panorama internacional.

Ariadna Losada

Ariadna Losada, neboda de la futbolista, ha llegit la glossa de l’acte

Vicky Losada 4

Vicky Losada i la seva parella, somrients per la distinció rebuda

Vicky Losada 7

Losada ha signat autògrafs a molts regidors i regidores en acabar l’acte