Vicky Losada: “Vull arribar de nou al meu millor rendiment i seguir gaudint del futbol”

Seguir guanyant títols, però amb continuïtat al terreny de joc, sentint-se important i gaudint del futbol. Vicky Losada s’ha sincerat per a Canal Terrassa abans de prendre el viatge cap a Manchester, la seva ciutat de residència les properes dues temporades.

El City ha apostat per la migcampista egarenca per reforçar un equip molt més compacte que en anys anteriors, que aspira a guanyar la Premier i, sobretot, a lluitar per la Champions. Tot i que Losada preveu una competició més oberta, City, Chelsea, PSG, Olympique Lyon, Wolfsburg i Barça són els candidats a aixecar el títol l’any vinent.

Tot i guanyar-ho tot amb el Barça aquesta darrera temporada, Losada tenia clar que es tancava una etapa blaugrana i que la sortida de Lluís Cortés no li faria canviar d’idea. El contracte és per dues temporades, però la terrassenca, de 30 anys, no descarta allargar el cicle a Anglaterra, un país que està apostant fort pel futbol femení i que acollirà l’Eurocopa del 2022.

Després l’objectiu és tornar a Terrassa, la seva ciutat, per posar en marxa la seva escola de futbol femení, tot i que a finals d’any vindrà a recollir la medalla al mèrit esportiu que va aprovar per unanimitat el Ple Municipal.

L’entrevista va tenir lloc al Castell Cartoixa de Vallparadís