Vicky Losada: “Vull lligar el meu futur al futbol femení de Terrassa”

Vicky Losada és des de fa temps l’ambaixadora per excel•lència del futbol femení a la ciutat. L’egarenca ha organitzat campus, clínics i ha impartit master class dirigits únicament a promocionar entre les noies l’esport que tant l’apassiona. La seva implicació, sens dubte, ha ajudat a que Terrassa superi quasi tres vegades la mitjana espanyola en nombre de fitxes federades, sent una clara exponent del fort creixement del futbol femení.

Aquest cop la capitana del FC Barcelona vol fer un pas més i tirar endavant un projecte molt personal a la ciutat. Aquest dimecres l’alcalde, Jordi Ballart, i el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, han conegut els serrells de la nova iniciativa de Losada. El projecte encara s’ha de perfilar, però la futbolista terrassenca té clar que ha de perdurar en el temps i ha de ser transversal, anant més enllà de la vessant esportiva.

Losada no és aliena a la situació sanitària. De fet ha vist com els dos propers compromisos de lliga que havia d’afrontar el Barça s’han suspès, el d’aquest dimecres a la Ciutat Esportiva contra el Rayo Vallecano, i el que havia de jugar diumenge al camp del Llevant, pels casos de Covid-19 dels seus rivals. Quan decideixi retirar-se de l’elit del futbol, Losada sap que té un lloc a seva ciutat natal.