Víctor Doblas i Carme Ballesteros guanyen la Cursa del Pla del Bonaire

Diumenge va tenir lloc la Cursa del Pla del Bonaire, tercera prova del Circuit Activa’t, amb la presència d’uns 150 corredors entre la prova d’adults i la infantil. El recorregut per als més grans era de 6,5 quilòmetres al voltant del barri, que celebrava la seva festa major, i per alguns trams no asfaltats de l’Anella Verda.

El guanyador en l’apartat masculí va ser l’atleta Víctor Doblas, que va completar el circuit en un temps de 21 minuts i 37 segons. Doblas va marxar sol en el primer tram del recorregut i va treure més d’un minut al segon classificat, Daniel Fernández (22:56) . Tercer va ser Alberto Lao (23:07).

En categoria femenina, el triomf va correspondre a Cristina Escalera, però al no portar el xip identificatiu va ser desqualificada tal i com marcava el reglament. La segona classificada, Carme Ballesteros, es va alçar amb la victòria amb un crono de 28:52. Li van acompanyar al podi Mari Carmen Delgado (29:57) i Amélie Solanilla (30:45).

Carme Ballesteros Cursa Pla Del Bon Aire

Carme Ballesteros, tot i ser segona, es va alçar amb la victòria per la desqualificació de Cristina Escalera

Abans de la prova d’adults, es va donar el tret de sortida a la cursa infantil 1,2 quilòmetres, amb la participació de nois i noies de totes les edats. La propera cita de l’Activa’t serà el diumenge 12 de juny, amb la primera edició de la Cursa de l’Escola Pia.