Víctor Flores, procedent del CN Barcelona, primer fitxatge del CN Terrassa

Era a les travesses de molts equips per a la propera temporada, entre ells el CN Terrassa, però finalment ha estat aquest divendres quan s’ha confirmat el fitxatge del waterpolista Víctor Flores per al conjunt de Dídac Cobacho. El barceloní de 27 anys, que ha militat els últims vuit anys al CN Barcelona, ha signat un contracte per dues temporades.

Cobacho ha assenyalat que Flores “és un waterpolista jove, amb projecció, que no deixa de millorar any rere any. Té el punt d’experiència i la maduresa esportiva que el fa interessant per a qualsevol entrenador i és un jugador molt complet. Té gol, és intens defensivament i surt molt bé al contracop. A més compta amb un bon llançament, de manera que suposa un reforç per a la posició de lateral i extrem dret. Ens anirà molt bé per suplir la baixa de Bernat Sanahuja de la temporada anterior i ens aportarà noves solucions en atac, atès que, per la banda esquerra, ja disposem d’Alberto Barroso i Óscar Carrillo”.

Per la seva banda, Flores afirma que, després de vuit anys al CN Barcelona, el va convèncer el projecte del CN Terrassa. “Sempre he patit la seva intensitat i la seva competitivitat. A més, m’agrada com el Dídac gestiona els equips”. A nivell col·lectiu, es marca com a objectiu “guanyar un títol. l’assignatura pendent de l’equip. Sabem que l’Atlètic-Barceloneta és el conjunt més potent, però hem d’intentar trencar en algun moment aquesta hegemonia”.

Fet al planter del CN Atlètic-Barceloneta

Víctor Flores Fernández va néixer el 2 de maig de 1994 a Barcelona. Va iniciar-se com a jugador als sis anys al CN Sant Andreu i, als 13, va incorporar-se al CN Atlètic-Barceloneta, club amb el qual va arribar al primer equip i va guanyar dues lligues, una Copa del Rei i va ser tercer a la Champions League. La temporada 2012-13 va fitxar pel CN Barcelona, club en què ha militat fins ara a excepció d’una campanya de parèntesi al CE Mediterrani, la 2017-2018.

L’atacant barceloní no va ser internacional en categories inferiors. Va debutar directament amb la selecció espanyola en categoria absoluta, tot disputant partits de la Lliga Mundial. En el capítol de baixes al CN Terrassa, només es coneix la del boia Agustí Pericas.

Víctor Flores, celebrant un gol contra el CN Terrassa aquesta temporada