Víctor Vera dirigirà el primer equip femení del Terrassa FC

Víctor Vera  serà l’entrenador del primer equip femení del Terrassa FC la propera temporada en la seva nova aventura a la Primera Divisió Nacional, la categoria de bronze del futbol femení estatal.

Vera, que és entrenador nacional des del 2004 i mestre d’Educació Física des del 2000, té una llarga experiència com a tècnic. Ha estat primer entrenador de la UE Tàrrega, el CF Tortosa i la UE Avià i segon entrenador del CE Manresa (Primera Catalana) i tècnic del CE Sallent (Segona Catalana). També ha format part dels cos tècnics de la UE Vilassar de Mar i el FC Martinenc (Tercera Divisió) i ha estat primer entrenador del CE Sant Feliu Sasserra (2006-09). També ha estat assessor esportiu del Gimnàstic Manresa, el CE Manresa i la UE Minorisa.

Luis Bes acompanyarà Vera com a segon entrenador i preparador físic del primer equip femení. És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (Universitat Ramon Llull), té el nivell I i II de tècnic de l’esport en futbol i és tècnic superior en Animació d’Activitats Físiques i Espotives al CAR de Sant Cugat del Vallès, entre d’altres titulacions. També ha estat l’entrenador del Juvenil A de l’Escola Pia Sarrià, preparador físic del primer equip femení del CD Fontsanta-Fatjo i segon entrenador i preparador físic del Levante Las Planas, Pescadores FC i Nouvallés FC.

Alberto González  serà l’entrenador de porteres. Després de formar part del cos tècnic de la UDA Gramenet, el CF Ripollet i la UE Rubí, dona el salt al futbol femení per formar part del primer equip del Terrassa FC i incorporar-se a una àrea de porters terrassista que passarà estar formada per cinc membres: Miguel Ángel Álvarez (coordinador), Óscar López, Samuel Zapico i Marc Vila.

Jessica León i Roman Torrelles continuaran com a fisioterapeuta i delegat, respectivament, d’un primer equip femení del Terrassa FC que comptarà amb Ezequiel Segura com a coordinador i màxim responsable de la secció de futbol femení del Terrassa FC.

Antonio Ramos, nou coordinador de futbol 11 femení 

D’altra banda Antonio Ramos Gómez es converteix en el nou coordinador del futbol 11 femení del Terrassa FC. Ramos, que la temporada passada va ser l’entrenador del Juvenil A femení terrassista i des del novembre del 2018 va ser un dels membres del cos tècnic del primer equip del Terrassa FC femení, dirigirà aquesta àrea del club amb l’objectiu que la seva tasca al capdavant dels equips de futbol 11 femení terrassista permeti al Terrassa continuar creixent i contribuir molt més activament en la gestió del primer equip femení i en la formació de les jugadores terrassistes del futbol base.

El nou responsable de futbol femení formatiu del club assumeix aquest càrrec després de sumar tres ascensos amb el Terrassa FC en només dues temporades. Ramos va participar activament en l’ascens del primer equip femení de Primera Catalana a Preferent la temporada 2017-18, però també en l’ascens del Juvenil A de Segona Divisió a Primera, com a màxim responsable de l’equip, i en l’ascens a la Primera Divisió Nacional del Terrassa FC femení, ja que va formar part del cos tècnic que encapçalava Artur Hernández.