Victòria al desempat del CV Terrassa en el seu primer partit com a local

Després de perdre contra la Torre de Claramunt en la represa de la competició, l’equip masculí del CV Terrassa va guanyar dissabte al filial del Panteres Grogues per 3 sets a 2, en la cinquena jornada de la primera fase de la Segona Catalana disputada al pavelló de La Maurina.

El partit va començar amb una dinàmica negativa per al quadre egarenc, amb dubtes i poca efectivitat en atac, que va  provocar que el set fos molt igualat i no es decidís fins el final amb un agònic 28 a 26. El segon es va desenvolupar amb la mateixa dinàmica de dubtes, baix nivell d’intensitat i poques accions ofensives, fet que va portar al CV Terrassa a perdre’l per 22 a 25.

De cara a canviar la dinàmica, es va optar per moure tota la banqueta i donar minuts als jugadors juvenils convocats. El gir va ser de 180 graus i, amb un joc més convincent, el tercer set es va decantar clarament del bàndol local (25-16). Els Panteres Grogues, però, van recuperar el desavantatge en el quart (21-25), arribant així al tie break. La combinació de jugadors sèniors amb d’altres del juvenil va ser clau per endur-se el desempat per 15 a 12, remuntant un 0 a 4 en contra d’inici.

Una victòria molt important per als terrassencs de cara a mantenir les seves opcions de jugar la fase d’ascens. Ara mateix ocupen el quart lloc del grup “A” amb 8 punts i en la propera jornada rebran la visita del cuer, l’Igualada, una nova oportunitat de sumar un altre triomf.