Victòria contra pronòstic del CP San Cristóbal enfront de la UE Llagostera

Victòria contra pronòstic del CP San Cristóbal enfront de la UE Llagostera, per 2 gols a 1. Els homes d’Oliver Ballabriga han fet un gran partit davant el líder, mostrant la seva millor versió, sobretot en defensa.

El partit però, ha tingut unes altres protagonistes, la tripleta arbitral, que per primer cop a Tercera Divisió, ha estat formada per dones. Ainara Acevedo, assistida per Ylenia Sánchez i Matilde Esteves. Un fet insòlit que espera ser un pas més en la normalització de la presència del col·lectiu femení en el món del futbol.

Malgrat no ser favorits per guanyar el partit, l’equip de Ca n’Anglada s’ha mostrat ferm en el seu camp en les primeres arribades del Llagostera.

A més de ser contundent en defensa, el San Cristóbal ho ha sigut també en atac. I és que en el minut 20, Kevin ha fet una gran jugada individual que ha culminat amb un golàs, per avançar els seus en el marcador.

Maik Molist ha tingut les dues ocasions més clares del Llagostera, amb un xut de falta sense problemes per Adri, i una rematada en un córner que podia haver estat el gol de l’empat abans de marxar al descans.

A la segona meitat, els visitants han sortit a buscar el primer gol, amb un xut al pal de Maik Molist al minut 10, i una rematada d’Arimany al 13.
Però quan més presència en atac tenia el Llagostera, ha arribat el segon gol del San Cristóbal. Marc Vilajosana ha rematat de cap dins l’àrea petita, aprofitant un rebot després d’un centre de Karim.

El Llagostera ha cremat tot els cartutxos però no ha vist la seva recompensa fins al 37, quan Gil Montada, que havia entrat 7 minuts abans al camp, ha fet el 2-1 definitiu.

Diumenge el San Cristóbal visita el Granollers, equip que encadena una gran dinàmica i ve de guanyar 0-3 al Prat.

Condenma als insults masclistes contra les àrbitres

Durant el partit algunes persones del públic han increpat les tres àrbitres amb proclames masclistes. Davant d’aquests fets el CP San Cristóbal ha emès un comunicat on lamenta i condemna els “actes incívics d’alguns aficionats” i rebutja aquest tipus de comportament “masclista, irrespectuós i intolerant a les grades que no respon a l’actitud majoritària dels aficionats del club”. Finalment, el San Cristóbal anuncia identificarà els aficionats i els aplicarà les sancions corresponents per evitar que es tornin a  produir fets com aquests.

L’alcalde Alfredo Vega també ha condemnat els insults a la tripleta arbitral i afegeix que “a l’esport i racisme ni masclisme hi tenen cabuda”